Krop & Seksualitet

Sæt din krop fri!

Det lyder som en kliche og en utopi. Men ikke desto mindre er jeg stor tilhænger af denne floskel. Kvindens krop er magisk. Den kan opretholde cyklus efter cyklus, den kan blive gravid, føde, amme, bære børn og blive til sin egen krop igen. Ikke den samme, for altid forandret. Det vildeste den kan, er at bringe os euforisk vellyst igennem de mangefacetterede orgasmer, vi kan opnå. Det er ikke altid nemt og vi skal selv gøre et stort arbejde for dem. Men en god bækkenbund og en evne til at sætte os fri, give los, give os hen til os selv, til ham, til hende, til dem, kan føre os til de højeste orgastiske tinder. Meget af det er teknik. Det kan vi lære.

Kroppen er en helhed. Krop og psyke hænger sammen. Vi er indpodet århundreders syn og bedømmelse af kvindekroppen og kvinders opførsel. Bliv bevidst. Jeg er mig, det er min krop, den er blød, kantet, robust,  rund, smuk, kraftfuld, magisk og jeg har intet at skamme mig over. Jeg er kvinde.  Jeg er fri.

Dans! Når ingen ser det og når alle ser det. Dans er forløsende og vi kan mærke hver centimeter af kroppen når vi danser. Det kan være helt humørændrende at sætte en bestemt sindsstemning musik på og danse.

Mærk dig selv. Giv dig hen til dig selv. Den bedste til at lære andre hvad der er godt for dig og hvad du vil have, er dig. Seksuel lyst og onani skal på skoleskemaet. Det er ikke din partners opgave at vide hvordan du kommer. Du skal vide det, så du kan lære det fra dig.  I kan sagtens studere sammen, men for egen kropskærlighed er din egen berøring vigtig. For din evne til at få orgasmer, og mange af dem, er det din bækkenbund du skal blive bedste ven med. Brug 10 minutter dagligt på at knibe og ikke mindst afspænde. Orgasmen er helt afhængig af din kontakt til din bækkenbund.

Kropbevidsthed, kropsopfattelse og lyst kan have en vekselvirkning der sammen kan gå op eller ned. Ved at fokusere energien og give kroppen opmærksomhed kan det frie, positive og lystfulde få plads.