Ydelser og Priser

Jordemoderkonsultation

En jordemoderkonsultation hos mig som jordemoder bliver tilpasset det du og din mave har brug for. Samtale, rebozomassage, mærke mave, lytte hjertelyd og hvad vi finder vigtigt.

600 kr

Kom nu baby!

Naturlig igangsættelse med akupunktur, rebozomassage, tankefeltsterapi og evt. hindeløsning. Vi sammensætter det efter dine ønsker. Jeg kommer hjem til dig.

1000 kr

Seksuel udvikling

Samtale om din seksualitet og de udfordringer du oplever, særligt med fokus på lyst, bækkenbund, onani og orgasme.  Rebozomassage, bækkenbundsøvelser og tankefeltsterapi.

750 kr

Samtalesalon/Kvindeaften

2 timers fokus på udvalgt emne: Sex, Onani, Prævention, Menstruation, Fødsel, Graviditet,  Krop, Lyst og ulyst…. Vi taler ikke nok, kvinder imellem, om det der kan være tabubelagt og svært at sætte ord på. Ved mine samtalesaloner kommer jeg med et oplæg om emnet og herefter er der erfaringsudveksling og samtale om emnet.  8-10 personer. Jeg glæder mig!

1800 kr

 

Undervisning

Jeg kan undervise i fødselsforberedelse, efterfødsel og seksualundervisning. Skriv endelig til mig med forespørgsel på enkelte undervisningsdage eller længervarende kurser